facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

actie

februari-2015

Dubbel Fotolijstje

Prijs: € 26,50
Beoordeling:

Dit leuke fotolijstje is zo speciaal omdat aan de ene kant het geboortekaartje geschilderd wordt en aan de andere kant plaats is voor een leuke foto van de baby. Daarbij wordt het lijstje zelf in een bijpassende kleur geschilderd. Een origineel en uniek cadeau voor de kersverse ouders!

Het is mogelijk om dit fotolijstje per brievenbus pakket (€3,50) te sturen. Voeg hiervoor het product 'Verzendkosten Brievenbus Pakket' toe aan uw winkelwagen en kies tijdens de bestelprocedure voor 'ophalen in Sittard'. Let op: dit gaat niet in combinatie met andere (grotere) producten.

Afmeting (lxbxh): 10 x 15 cm

Gerelateerde producten

Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
U bevindt zich hier: Home | Kraamcadeaus | In de babykamer | Dubbel Fotolijstje