facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

actie

februari-2015

Cadeaupakket Op Pad

Prijs: € 79,50
Oude prijs: € 93,50
Beoordeling:

Cadeaupakket 'Op pad' bestaat uit een geboortekoffertje met een leuke inhoud: babyschoentjes, een babymutsje en een labeldoekje. Het koffertje wordt naar wens beschilderd met het geboortekaartje en ook voor het labeldoekje wordt het geboortekaartje als voorbeeld gebruikt. De babyschoentjes en het mutsje worden met de hand gebreid uit katoenen garen, extra vriendelijk voor de zachte babyhuid. U kunt zelf de kleur en de soort muts kiezen (kijk voor de verschillende mutsen ook bij de categorie 'babykleertjes').

Soort Muts:
Gewenste kleur muts
Gewenste kleur schoentjes
Levertijd: 7 - 8 weken

Gerelateerde producten

Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
U bevindt zich hier: Home | Kraamcadeaus | Cadeaupakketten | Cadeaupakket Op Pad