facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

KiddiesArt.nl

Vrolijk beschilderde producten om de grote en kleine "Kiddies" te verblijden!

Babymuts Bloemie Wit

Prijs: € 12,50
Beoordeling:

Dit handgebreide, witte mutsje met een schattig bloemetje is voor meisjes van 0-3 maanden (hoofdomtrek 36 cm). Doordat het van 100% katoen gemaakt is, is het ideaal voor de gevoelige babyhuid. Het kan op 30 graden gewassen worden, niet geschikt voor de droger.

Het is mogelijk om dit mutsje per briefpost naar u toe te sturen (€3,00, verzending op eigen risico). Kies hiervoor 'ophalen in Sittard' bij het bestellen en laat in opmerkingen een bericht achter dat u het per briefpost wilt ontvangen. U kunt deze kosten vervolgens apart overmaken. Dit geldt alleen als u dit mutsje apart of samen met schoentjes besteld, niet in combinatie met andere (grote) producten.

Levertijd: 1 week
Materiaal: Garen, Katoen
Leeftijd: 0 - 3 maanden

Gerelateerde producten

Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.
U bevindt zich hier: Home | Babymuts Bloemie Wit