facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

KiddiesArt.nl

Vrolijk beschilderde producten om de grote en kleine "Kiddies" te verblijden!

Geboortekist Geboortekaartje Groot

Prijs: € 89,50
Beoordeling:

Stevige en mooi afgewerkte houten kisten met deksel, beschilderd met het ontwerp van het geboortekaartje. Ouders kunnen in deze kist alle belangrijke spullen rondom de geboorte opbergen: wenskaarten, ziekenhuisspulletjes, de eerste kleertjes...alles wat je je kind later nog eens wilt laten zien! 

Standaard wordt de buitenkant van de kist beschilderd met het motief van het geboortekaartje met naam, geboortedatum en evt. tijd, gewicht en lengte van de baby.
Als optie kunt u ervoor kiezen om ook de binnenkant te laten beschilderen met de achtergrondkleur en in de deksel accenten uit het geboortekaartje en/of een gedichtje of andere tekst.

Er staat ook een filmpje op onze facebook pagina van de het eindresultaat van de geboortekist voor Jasmijn.

Extra beschilderd:
Levertijd: 7 - 8 weken
Afmeting (lxbxh): 60 x 40 x 15 cm
Materiaal: Grenen

Gerelateerde producten

Artikelbeoordeling
Rosanne, 18.11.2012
Deze kist is echt super mooi. In het echt is hij een stuk groter als dat hij op de foto lijkt. Heel leuk om cadeau te geven en te krijgen. Je kunt er vanalles in bewaren tekeningen, fotoboeken, persoonlijke spulletjes. Erg leuk!
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.
U bevindt zich hier: Home | Geboortekist Geboortekaartje Groot